image-302604-koffie2.jpg
My Cup On Wheels is een street food-truck op een mooie piaggio-scooter. We bieden een breed scala aan hoogwaardige koffie, thee en warme chocolademelk. My Cup On Wheels geeft animatie door zijn traditionele koffie op straat te maken onder de ogen van klanten. De Piaggio parkeert gemakkelijk dankzij zijn kleine formaat en onderscheidt zich door zijn retro en originele uiterlijk. Wij bieden koffie en de New York-ervaring waar u het wenst.
image-302606-koffie1.jpg
Promoot je een product? Organiseer je een rally, een privé of professioneel evenement, een bruiloft, een feest ...? Bel ons en geef uw gasten een origineel concept dat ze zich zullen herinneren!
My Cup On Wheels, een foodtruck die kwaliteit van service en producten combineert, goed humeur en show!
image-302608-koffie3.jpg
Promoot je een product? Ben je een evenementenbureau? een organisatie?  privé? U wilt een kwaliteitskoffieservice aanbieden aan uw gasten? Gebruik My Cup On Wheels, een leuke en originele foodtruck.
image-302609-koffie4.jpg
VOOR DE CATERING

Je moet een maaltijd organiseren, een banket?
Innovate! Bied onze service aan uw klanten aan om uw formule uit te breiden!

U BEHEERT EEN MULTI-BUSINESS SITE 

Ben je een manager van een bedrijfsruimte? Wilt u een animatie op uw site maken? Gebruik My Cup On Wheels, een leuke en originele foodtruck.
​​​​​​​
JE BENT EEN BEDRIJF

My Cup On Wheels biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers een koffieservice aan te bieden. Het is vooral een gezellig en samenhangend moment dat ongetwijfeld zal leiden tot een betere algehele werksfeer.
image-302610-koffie5.jpg
ONZE PRIJZEN
Formule 100
De service omvat natuurlijk, koffie (maar ook thee, warme chocolademelk), Barista, kopjes ... en voor een evenement tot 100 personen - 2:30 dienst . Bijkomende opties mogelijk ( gebak, extra tijd, specifieke verzoeken ...).
​​​​​​​650 Euro (exl BTW)
image-302613-koffie6.jpg
Je hebt een evenement van meer dan 100 gasten, je hebt meer tijd nodig om te werken, je wilt extra voordelen (gebak, decoratie, hoge bar, ...)? Geen zorgen, het MyCup-team heeft oplossingen voor alles! Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen van onze opties.
image-302614-koffie7.jpg
ONTBIJT -DESSERT
Voor uw ontbijt of dessert raden wij u aan om ons assortiment koffie en warme dranken te vergezellen met gebak en koekjes. Afhankelijk van uw behoeften, zullen we graag een passend voorstel doen.


image-302612-koffie8.jpg
Heeft u een evenement van minder dan 50 mensen en wilt u onze diensten gebruiken? We hebben de oplossing voor u!  De koffieservice met Barista, koffie, apparatuur, ... voor 1u30 dienst.
Mogelijke bijkomende opties bovendien.
450 Euro (exl BTW)   
​​​​​​​